Blogul Innerchords

Tehnologie mobile ticket pentru proiectele Innerchords.ro

GOiN.mobi este marketplace-ul care gazduiește evenimentele culturale și educaționale din România.

Am ales să adoptăm GOiN.mobi pentru evenimentele educaționale precum
workshop-uri, conferințe, retreat-uri și altele pe care le creăm. În general vorbind, este evident că adoptarea de soluții tehnologice generează avantaje și beneficii pentru orice afacere.

Pentru noi, obiectivul a fost să identificăm și să adoptăm tehnologii care să ne ajute să devenim mai buni, să eficientizăm eforturile implicate în crearea evenimentelor noastre. Ca urmare am ales GOiN.mobi care ne ajută să reducem eforturile financiare și logistice implicate in organizarea evenimentelor noastre și totodată să creșterea satisfacția clientilor noștri printr-o experiență mult mai bună.

Evenimente mai bune la Innerchords.ro

Deși pe platforma innerchords.ro foloseam tehnologii noi de tip CRM, tehnologii cunoscute și validate de colegi de breaslă din România, am observat de-a lungul timpului că acestea nu erau suficiente pentru noi.

Funcționalitățile oferite de GOiN.mobi au automatizat întregul proces, de la plata până la validarea biletelor la eveniment

Am considerat ineficient și mult prea costisitor efortul pe care îl implicam în suportul clienților noștri (de exemplu, în etapa de achizitie). În locul unui proces de vânzare care implicau 3-5 etape anevoioase pentru clienți și în care era obligatorie implicarea suportul uman, am ales să automatizăm totul prin GOiN.mobi.

Crează cont nou la GOiN.mobi

Acum, de la adăugarea în coș și până la plată, confirmare și validare a biletelor, totul se desfășoară automatizat. În plus, erorile generate de implicarea umană s-au redus total, funcționalitățile oferite de GOiN.mobi au automatizat întregul proces de la plata și până la validarea biletelor la eveniment.

Marketing mai bun cu 60%

Chiar dacă platformele de social media pe care le folosim în promovarea proiectelor noastre ne oferă foarte multe informații privind activitatea follower-ilor noștri, nu aveam informații privind intervalele orare în care se efectuează conversiile/cumpărăturile.

Mai exact, Facebook ne oferă informații privind intervalele orare în care follower-ii noștri sunt activi, însă nu știam foarte multe despre intervalele orare în care aceștia își exprimă intenția de cumpărare.

Acesta este doar un exemplu de informații analitice pe care le avem astăzi și cu ajutorul cărora am crescut eficiența în mixul de marketing cu aproape 60%.

Creșterea satisfactiei clienților nostri, persoane fizice și juridice

Am observat că etapele necesare a fi parcurse de clienți (de exemplu, crearea unui cont, plata, confirmare bilet/e, validare la eveniment, gasirea locatiei, etc). sunt lucruri care reprezentau bariere pentru aceștia – mulți clienți renunță până la finalizarea procesului.

Prin GOiN.mobi, totul este mai rapid și mai simplu. Clienții au la dispozitie aplicația gratuită GOiN Explorer disponibilă pentru iOS și Android cu ajutorul căreia totul devin mult mai ușor și plăcut pentru ei.

Direcționarea la locul evenimentului sau stocarea securizată în aplicație a biletelor îi ajută foarte mult pe clienții noștri, persoane fizice sau juridice. Sunt functionalități care reduc mult timpul implicat de ei în procesul de achiziție și nu numai.

Lucru pe care îl apreciem cel mai mult este faptul că am scăpat de listele pe suport hârtie cu ajutorul cărora verificam biletele. Era unul dintre momentele în care atât noi, cât și clienții simțeam disconfort.

Ne bucurăm că acum este totul automatizat și, cu ajutorul aplicației GOiN Organizer, validăm biletele pe care clienții le au în aplicația GOiN Explorer. Este mult mai rapid si mai plăcut în acest mod.

Experiența noastră acumulată pe parcursul mai multor evenimente organizate ne-au dus la concluzia că adoptarea GOiN.mobi este benefica pentru noi și pentru clienții noștri.

Mulțumind echipei GOiN.mobi care ne-au oferit suportul necesar de fiecare dată, vă invitam să ne urmăriți în continuare și să vă cumpărați bilete de tip m-ticket (mobile ticket) la evenimentele pe care le vom crea pentru voi în perioada următoare.

De asemenea, vă rugăm să ne trimiteti impresiile voastre referitoare la experiența proprie cu GOiN.mobi.

Shares