3 - 5 NOIEMBRIE 2017, ÎN PIATRA CRAIULUI
REQUILIBRIUM

Workshop REQUILIBRIUM

„Relațiile sănătoase în contextul agresiunii emoționale din societatea de azi – ghid de transformare al problemelor în oportunități”

PARTICIPĂ LA WORKSHOP

Dr. Anne Pleșuvescu

"... numărul sinuciderilor crește vertiginos în fiecare an și bolile cele mai răspândite sunt depresia și diabetul. Somatizările sunt la ordinea zilei. Ne omorâm cu mâna noastră în căutarea sensului vieții. Cum am ajuns aici? Ce mai putem face?" 

Parteneri media

Propunerea Programului REQUILIBRIUM

REQUILIBRIUM este un program produs de Innerchords, derulat în workshop-uri și cursuri deschise publicului, prin intermediul căruia indivizii conștienți de acțiunile proprii vor primi informații documentate științific necesare pentru a înțelege și a învață cum să redevină armonioși, cum să își mărească performantele personale și profesionale în contextul agresiunii emoționale din societatea de azi.

Prin programul REQUILIRIUM vei acumula cunoștinte și vei dobândi abilitați avansate:

Ca să gestionezi mai bine relația de cuplu

Ca să gestionezi mai bine relațiile cu copiii și familia

Ca să gestionezi mai bine relațiile de serviciu și în mediul de business

Cele 3 secțiuni prezentate mai sus (relația de cuplu, relațiile cu copiii și familia, relațiile de serviciu și din mediul profesional) vor fi prezentate în cadrul workshop-urile și cursurile din cadrul Programului REQUILIBRIUM. Vezi evenimentele REQUILIBRIUM la care poți să participi.

Dr. Anne Pleșuvescu

"... avem grijă de sănătatea noastră și luăm medicamente când suntem răciți. Dar ce facem de câte ori suntem supărați?"

Ce este REQUILIBRIUM?

Identifici și creezi oportunități pentru tine

REQUILIBRIUM este un program pe parcursul căruia participanții vor învață să identifice și să creeze oportunități generatoare de beneficii personale și profesionale în contextul societății de azi.

Reechilibrare fizică, mentală și spirituală

REQUILIBRIUM este un program public, dedicat oamenilor conștienți de acțiunile proprii care doresc să se reechilibreze din punct de vedere fizic, mental și spiritual pentru a putea construi relații sănătoase în viața lor.

Holistic, medical şi spiritual

REQUILIBRIUM este un program în care subiectele propuse vor fi abordate în oglindă, din perspectivele holistică, medicală şi spirituală, astfel încât participanții să atingă un nivel profund de înțelegere.

Soluţii concrete pentru indivizii conștienți

REQUILIBRIUM este un program care propune o abordare comprehensivă a trupului şi sufletului în căutarea stării de bine pentru a oferi soluţii concrete la problemele curente ale indivizilor conștienți de acțiunile proprii.

Creat și susținut de Dr. Anne Pleșuvescu

REQUILIBRIUM este un program produs de Innerchords, creat și susținut de Dr. Anne Pleșuvescu.

Dr. Anne Pleșuvescu

"... suntem preocupați să facem bani pentru a putea crea cadrul necesar desfășurării relațiilor cu cei din jur și, din acestă cauză, nu mai avem timp să trăim. Pare că trăim într-un cerc vicios fără cale de ieșire. Stăm la serviciu pentru că ne iubim familia, dar nu mai avem timp să trăim alături de ea. Suntem pe pilot automat și nu este de mirare că în acest fel șansa la fericire şi sănătate scade dramatic pentru fiecare dintre noi." 

Care sunt oportunitatile participarii la REQUILIBRIUM?

Vei folosi oportunitatea de a participa la evenimentele programului REQUILIBRIUM ca să:

Relații sănătoase

Poți reuși să construiești și să dezvolți relații sănătoase, generatoare de beneficii pe termen mediu și lung pentru tine; vei evita astfel soluții de tip WOW care, pe termen mediu sau lung, îți vor sabota intențiile bune.

Înveți că, de fapt, problemele sunt oportunități

Înveți că, de fapt, problemele sunt oportunități generatoare de avantaje și beneficii atunci când ai înțeles cum să evaluezi potrivit și ai aplicat cunoștințele dobândite printr-o poziționare sănătoasa.

Sprijin relevant și real pentru oamenii din jurul tău

Devii un sprijin relevant și real pentru oamenii din jurul tău astfel încât sa îi ajuți să dezvolte și ei, la rândul lor, relații sănătoase și generatoare de beneficii; vei evita astfel să fii privit cu neîncredere și vei contribui la armonizarea grupurilor sociale și profesionale din care faci parte.

Pentru ce îți este de folos REQUILIBRIUM?

Participarea la REQUILIBRIUM îți va fi de folos pentru ca să:

Înțelegi și înveți

Înțelegi și înveți ce înseamnă și ce nu înseamna să fii echilibrat, armonios și virtuos.

Dobândești înțelegeri profunde

Dobândești înțelegeri profunde despre pericolele agresiunii emoționale din societatea contemporană.

Conștientizezi însemnătatea

Conștientizezi însemnătatea și influența majoră a relațiilor personale și profesionale în raport cu succesul tău profesional, atingerea armoniei și fericirii în familie sau cuplu și pentru împlinirea ta ca persoană armonioasă.

Dobândești abilități avansate

Dobândești abilități avansate necesare pentru a-ți recondiționa și pregăti corpul și mintea astfel încât să devii capabil să parcurgi procesul de transformare dintr-un om înfricoșat, nesigur și dezechilibrat, într-un om încrezător, armonios și de succes.

Devii pregătit

Devii pregătit pentru a aplica metode și practici care să te reechilibreze și să te ajute să construiești relații sănătoase, astfel încât să îți creezi perspectiva atingerii potențialului maxim și a împlinirii personale și profesionale.

Cine este Dr. Anne Pleșuvescu ?

 

Absolvent de Medicină

Absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, România

Senior Consultant Certificat

Senior Consultant certificat de Performance Consultants International (organizație co-fondată de Sir John Whitmore, pionier al coaching-ului, autor al bestseller-ului Coaching for Performance și co-creator al modelului GROW)

Consultant Expert Certificat

Consultant Expert certificat de Human Synergistics, angrenată în proiecte ample de măsurare şi schimbare a culturii organizaționale pentru mai multe companii din România și străinătate

Kathmandu, Nepal, august 2017

Evaluează științific

Studiază filozofia tibetan-budistă de peste 5 ani prin prezențe active în Kathmandu, Nepal pentru a analiza prin prisma medicinii, psiho-sociologiei si neurostiinței metodele şi tehnicile tibetan-budiste folosite pentru o mai buna relaționare şi echilibrare a individului

Crează programe dedicate oamenilor

Fondatoare a Innerchords, a creat și implementat cu succes timp de peste 10 ani cursuri și programe documentate și fundamentate științific: Comunicare şi inteligenţa emoţională, Coaching, Leadership transformational, Managementul schimbării, Tehnici profesionale în vânzări

Cine sunt participanții noștri ?

Profesii liberale

Coachi, traineri, consultanți, antreprenori, profesioniști dezvoltare personală, HR, psihoterapeuți

Servicii consultanță

management, financiar-bancar, taxe, contabilitate, asigurări

Servicii specializate

IT&C, inginerie, wellbeing, servicii medicale sau medicină

Spune “ADIO!” risipei de energie ca să-ți spunem “BINE AI VENIT!” pe drumul tău către succes, armonie și împlinire de sine

Ești un om conștient de actiunile proprii?

Ești un om care resimte necesitatea transformării relațiilor cu cei din mediul profesional din surse de energie negativă, oboseală fizică și psihică sau neîncredere în surse de energie pozitivă, beneficii și succes?

Ești un om care isi doreste sa duca viata de cuplu la un nivel evoluat de intelegere si armonie?

Ești un om care dorește să construiască relații sănătoase generatoare de beneficii pentru sine și copilul său?

Ești un om care resimte agresiunea societății de azi și care dorește să îmbunătățească această stare de fapt?

Ești un om care doreşte să îşi consolideze echilibrul şi încrederea în sine pentru a deveni virtuos?

Ești un om care a implicat bani, efort, timp şi încredere în a înţelege şi învăţa metode şi practici necesare pentru dezvoltarea sa personală şi care are nevoie de orizonturi noi de înţelegere în drumul său către succes şi împlinire?

Felicitări, ești pe drumul bun!

Dacă ai răspuns “DA” la una sau mai multe din întrebările anterioare, este foarte important să te înregistrezi pentru a începe sau continua procesul tău de transformare a relaţiilor pertubatoare şi risipitoare de energie, în relaţii sănătoase şi generatoare de beneficii.

Pe tot parcursul programului REQULIBRIUM, Dr. Anne Pleșuvescu îţi va oferi informaţiile necesare pentru a avea înţelegeri avansate, va răspunde întrebărilor tale şi ale colegilor din grupurile de lucru, te va ajuta să înţelegi şi să înveţi practici şi metode fundamentate ştiinţific, necesare transformării tale într-un om echilibrat, armonios şi virtuos.

Totul depinde DOAR de tine!

Dr. Anne Pleșuvescu

Cum crezi că va arăta viaţa ta peste 6 luni, timp în care vei fi folosit înţelegerile, metodele şi practicile dobândite la REQUILIBRIUM?

SAU INVERS !!! … 

Cum te vei simţi peste 6 luni ştiind că nu ai făcut nimic pentru a schimba lucrurile în bine pentru tine şi cei din jur?

Recomandările participanților noștri

Returnare integrală a plății

Dacă vei aprecia că ceea ce primești nu îţi este potrivit sau nu confirmă aşteptările tale, te poţi retrage, şi vei primi înapoi, preţul integral al evenimentului. Fără întrebări, fără explicații şi păstrând între noi relații sănătoase.

În acest mod, NU poți greși investind în participarea la eveniment. 100% din responsabilitatea ca tu să primești ceea ce ai nevoie ne revine doar nouă.

Participă la REQUILIBRIUM

În acest mod, NU poți greși investind în participarea la eveniment.
100% din responsabilitatea ca tu să primești ceea ce ai nevoie ne revine nouă.

REZERVĂ-ȚI LOCUL LA REQUILIBRIUM