Filozofia Innerchords – Cursuri de dezvoltare personală pentru indivizi și organizații | Innerchords.ro

Filozofia Innerchords

Sanatatea si performanta organizationala sunt suma oamenilor echilibrati si constienti care fac parte din ea si care merg spre acelasi tel

Poti da dovada de leadership daca esti frustrat sau indignat?

Multi dintre noi cautam relaxarea maxima sau euforia cu gandul ca astfel vom reusi. De cate ori ai conceput un raport perfect fiind foarte relaxat sau atunci cand ai fost indragostit? Este greu de inteles cum starile emotionale negative pot fi controlate si, poate cu atat mai greu de inteles, de ce starile hiperpozitive ne pot debalansa. E o lectie pe care cu greu poti sa o inveti singur, dar fara de care e posibil sa ramai corigent la multe din materiile la care viata iti cere sa dai examen.

Organizatiile au durata de viata diferite. Unele reusesc in aceleasi conditii in care altele clacheaza. Cum e posibil? Ce face diferenta intre o organizatie care isi atinge obiectivele in vremuri de criza si una care esueaza lamentabil in aceeasi perioada?

Innerchords.ro va sprijina in demersul dumneavoastra de a crea o organizatie de succes, punand accent pe individ ca parte esentiala a organizatiei. Facem acest lucru prin traininguri si experiente de invatare in care urmarim dezvoltarea resorturilor interioare ale fiecarui participant. Folosim in cursurile noastre cele mai noi concepte din neuro-stiinta si psihologie pentru a fi cat mai eficienti la nivel individual si mai in echilibru pentru un mediu de lucru performant.

Va invitam alaturi de noi intr-o calatorie catre succes in care sa invatam impreuna cum, uitandu-ne catre noi si dobandind tehnici prin care sa ne autogestionam mai bine, putem obtine cele mai mari performante in vanzari, customer service sau management. Totul poate fi o experienta plina de invatatura. Te asteptam pentru a crea modelul ce duce la succesul organizatiei si al fiecarui individ care face parte din ea!

Vrei să aflii mai multe despre modul nostru de lucru?

Contactează-ne, iar noi vom evalua pentru tine nevoile de dezvoltare din organizația ta pentru a-ți recomanda cea mai buna soluție și vom crea un program personalizat relevant culturii organizaționale din care faci parte!

SCRIE-NE