Ajutăm indivizii

Te ajutăm să-ți îmbunătățești viața și eficiența personală

Combinam metode de coaching transformational cu cele de mindfulness, de neurostiinta si de psihologie intr-un program creat exclusiv pentru tine astfel incit sa iti dezvolti nivelul de inteligenta emotionala, sa iți cresti nivelul de constiinta. Dezvoltandu-ti aceasta capacitate vei reusi sa fi mai concentrat, mai atent si capabil sa vezi sansele reale din viata ta.

CERE DETALII DESPRE PROGRAM

Combinam metode de coaching transformational cu cele de mindfulness. Adaugam cunostinte din zona de neurostiinta si psihologie care sa te ajute sa-ti imbunatatesti viata si eficienta personala

Innerchords se adreseaza persoanelor care doresc sa traiasca armonios. Fie ca e vorba de dezvoltare personala, intelegerea scopului sau a ceea ce ne face cu adevarat impliniti si fericiti, te vom ajuta sa descoperi cine esti si cine pot deveni.

Pentru a putea sa te transformi te vom ajuta sa-ti intelegi si gestionezi emotiile, sa iti flexibilizezi atitudinea in fata situatiilor care nu-ti sunt confortabile si sa alegi sa actionezi pentru maximul tau de eficienta.

Pentru a va ghida spre interiorul vostru, spre adevaratul vostru potential, Innerchords combina metode de coaching transformational cu cele de mindfulness, adaugand cunostinte din zona de neuro-stiinta si psihologie care sa va ajute sa va imbunatatiti viata si eficienta personala.

Recomandările clienților noștri

Clienții noștri recomandă programele Innerchords

Ce este coaching-ul transformational ?

Coaching-ul transformational reprezinta o forma evoluata de dialog in care coach-ul sprijina cresterea nivelului de constiinta a individului cu care poarta discutia. De coaching trasformational pot beneficia toti aceia care doresc sa isi dezvolte nivelul de inteligenta emotionala sau sa isi cresca nivelul de constiinta.

CERE DETALII

Ce este mindfulness-ul?

Este capacitatea de a te tine atent si prezent in momentul “acum”, de fi mai concentrat, mai atent si mai capabil sa vezi sansele reale din viata ta. Mintea noastra tinde sa plece pe pilot automat, iar consecinta ce poate sa apara este faptul ca de cele mai multe ori suntem putini capabili sa vedem oportunitatile care din jurul nostru. 

CERE DETALII

Beneficiile dezvoltarii personale

Sesiuni individuale de coachind transformational si sesiuni de mindfulness

Cresterea nivelului de constiinta

Ca urmare a constientizarii diferitelor aspecte din viata unui individ, a emotiilor care il domina, a principiilor si a valorilor care il ghideaza dincolo de constient individul poate intelege unde este astazi si abia apoi poate face o alegere armonioasa de transformare.

MĂ ÎNSCRIU!

Observarea oportunitatilor

O persoana calma si echilibrata poate observa mult mai usor aspecte favorabile si oportunitati decat cineva care are framantari si frici. Modul cum noi percepem lumea exterioara poate fi schimbat doar daca schimbam starea noastra interioara. Astfel vom descoperi alte unghiuri care ne vor da imagini pe care nu le-am avut in constiinta niciodata desi ele erau mereu langa noi.

MĂ ÎNSCRIU!

O mai buna relationare cu ceilalti

O mai buna relationare cu ceilalti ca urmare a crestere nivelului de inteligenta emotionala – emotiile noastre sunt cele care ne ghideaza, dar ne si incurca in relatiile cu ceilalalti. Cu cat vom stii sa ne armonizam cu ele, cu cat vom deveni mai inteligenti emotional, iar aceasta va fi masura cu care vom reusi sa relationam armonios cu ceilalati.

MĂ ÎNSCRIU!

Dezvoltă-ți adevăratul potențial

Ti-a atras ceva atentia dar nu stii daca chiar se potriveste? Contateaza-ne si vom evalua pentru tine nevoile de dezvoltare.

ÎNTREABĂ-NE!